Onze honden

Cas

Cas is de stamboomnaam van onze reu, de roepnaam is Chester. Chester is geboren op 8 januari 2019. Chester is een hele zachtaardige en gevoelige reu, hij houdt van knuffelen en staat graag in het middelpunt van de aandacht. Om deze aandacht te krijgen kan hij best wel de clown uithangen, maar als hij serieus aan het werk moet dan doet hij dit ook voor je. Hobbymatig doen wij met Chester behendigheid, hij loopt op een hoog niveau maar wedstrijden doen we niet.


Chester voldoet aan alle gezondheidstesten en de uiterlijke kenmerken van het ras, hiermee is hij gecertificeerd dekreu bij de NWCC (Nederlandse Welsh Corgi Club).


Gezondheidstest

Uitslag

HD

A

ECVO

Alles vrij

DM

Drager (N/A)

PRA-rcd3

Vrij


Limbonsnest Clarks

Limbonsnest Clarks is de stamboomnaam van onze teef, haar roepnaam is Zoey. Zoey is geboren op 22 februari 2022. Zoey is een lieve, zorgzaam teefje en houdt van knuffelen. Ze ploft graag bij je op schoot, maar heeft ook een heel pittige kant. Ze zoekt de grenzen graag op en kijkt hoe ver ze kan gaan. Hobbymatig doen we met Zoey behendigheid, dit is meer voor het plezier en het samen werken met Zoey. Ze kan heel veel, met de juiste mindset en motivatie.


Zoey voldoet aan alle gezondheidstesten en de uiterlijke kenmerken van het ras volgens de NWCC (Nederlandse Welsh Corgi Club)..


Gezondheidstest

Uitslag 

HD

A

ECVO

Alles vrij

DM

Vrij door vererving (N/N)

 
 
 
E-mailen
Bellen