Onze pups

Alle pups geboren in 2023 zijn inmiddels uitgevlogen naar hun gouden mandje. De planning is om in het voorjaar 2025 ons volgende nest te krijgen.


Socialisatie

De socialisatie van een pup is erg belangrijk en begint al in het nest. Onze pups worden geboren en groeien op in onze woonkamer.

Doordat wij onze pups kennis laten maken met aanrakingen, ondergronden, verschillende materialen, geluiden en natuurlijk de buitenwereld zorgen we ervoor dat onze pups met een goede dosis zelfvertrouwen naar de nieuwe eigenaar gaan.

Nieuwe eigenaren worden gebeld een paar dagen na de geboorte van de pups en mogen op afspraak kennis komen maken tussen de 3 en 5 weken leeftijd. De pups verlaten met ongeveer 8 weken het nest, tenzij anders afgesproken.


Onze garanties

- Bij alle door ons gefokte pups wordt een stamboom afgegeven en zijn gechipt door de Raad van Beheer, tevens voldoen onze pups aan het Verenigings Fok Regelement van de NWCC (Nederlandse Welsh Corgi Club).

- De ouderdieren van door ons gefokte pups voldoen aan de vereiste testen voorafgaand aan de dekking. De vereiste testen voor het ras Welsh Corgi Pembroke staan in het Verenigings Fok Regelement van de NWCC.

- Zowel de pup koper als wij tekenen een koopcontract conform de regels van de NWCC (Nederlandse Welsh Corgi Club). Bij het tekenen van het contract wordt een aanbetaling gevraagd, zo is er voor beide partijen de garantie dat de pup verzegd is.

- Pups die naar het buitenland gaan krijgen de vereiste inentingen, tevens gaan wij verder met socialiseren van jouw pup in de tijd dat hij/zij langer bij ons moet blijven. Pups die naar het buitenland gaan, mogen vanaf 15 weken het nest verlaten.

- Wanneer het onverhoopt niet goed gaat thuis met een aangekochte pup of je hebt vragen, dan zijn wij altijd bereid met je mee te denken en te kijken naar een oplossing.


Interesse?

Interesse of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
 
 
E-mailen
Bellen